miercuri, 12 ianuarie 2011

COLEGIUL TEHNIC TRANSILVANIA l-a aşteptat pe ... MOŞ CRĂCIUN


Catedra de Industrie Alimentară din cadrul COLEGIULUI TEHNIC TRANSILVANIA, Baia Mare, a organizat în perioada 15 – 16 Decembrie 2010, activitatea didactică “În aşteptarea Crăciunului”, la care au participat elevii de la specializarea Industrie Alimentară, profesorii de specialitate şi maiştrii instructori. Prin intermediul acestei activităţi s-a dorit ilustrarea perioadei ce precede frumoasele sărbători legate de Naşterea Domnului.
Obiectivul activităţii a fost scoaterea în evidenţă a faptului că aşteptarea Crăciunului trebuie să fie una activă în care să ştim să împletim activităţile legate de pregătirea mesei de Crăciun cu cele de natură spirituală care să ne determine să fim mai generoşi cu semenii noştri.
În acest sens pe parcursul a două zile, elevii îndrumaţi de profesorii de specialitate şi maiştrii instructori, au pregătit produse tradiţionale din carne şi panificaţie în atelierele de specialitate, pentru o masă de Crăciun tradiţională.
Punctul culminant al activităţii l-a constituit degustarea preparatelor pe fondul sonor al colinzilor cântate de elevii implicaţi precum şi oferirea de pachete cu produse unor elevi  proveniţi din familii cu o situaţie materială precară.
Ne-am bucurat de prezenţa la acest eveniment a conducerii Colegiului Tehnic Transilvania, a colegilor din celelalte catedre, a elevilor dar şi a presei locale, evenimentul fiind prezentat la televiziunea TL+ , în ziarul Adevărul de Seară, PresaOnline.com si Ziar.com .
 
prof.ing. Bonaţ Ioan Gheorghe
- şeful Catedrei de Industrie Alimentară -


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu